CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 6, 2012

Antara TERUJA....KECEWA...dan FRUST Menongggengggg

ayoooo amma..ayooo appa....CTL dah kata dah...keterujaan ku pasti akan membawa kekeciiiiwaan jua....dushhhhh...panggggg..panggggg....rasa nk tumbuk n nk lempang org pun ada ni....

apa yg membuat kan CTL keciwa n frust menonggenggg??? meh nengok ni.....


bertuah sungguh puan Aripah ye.....uwaaaaaaaaa....x rela dah nk tgk lama2




awat nama CTL "bertempek" merah tu???? itu sebab hati seorg sahabat yg suci...xmau sahabat dia terus keciwa...sanggup puan aripah lekat nama CTL kat stu...hahahaha...lawak sungguh haiss kwn CTLsorg ni...but CTL love u k...sgt2 menghargai usaha puan aripah..muuuaaahhhh....

bukan satu je k..ada lagi 3 uols novel yg akan "bertempek" nama CTL mcm ni....tekanan sungguh laaaaaaa...

awat jd lagu tu??????? meh tgk sini plak yer......

dah terang kan..x yah nk bersuluh-suluh guna spotlight lg kan....


itu la nama nya manusia....LALAI?? buat keje MAIN2??? TERLEPAS PANDANG??? lu pk la sendiri ye pihak yg ptt pk tu..

how i'm feeling now???? emmmmm...MARAH?? NAK LEMPANG org laju2??? nak SAMAN??? nak GELAK terguling-guling??? mcm2 rsa dok ada bertandang dlm hati CTL tau...

dah le first time kan nk dptkan sign novelis ni..tetibe atas ketidakperihatinan org lain, mcm ni plak yg jd...bw p tribunal tuntutan pengguna baru tau...hahahaaa

emmmm..CTL dh serik ka nk beli novel online lg??? emmmm...garu dagu yg x gatai ni sat.....hahahaa...confirm la x serik kan, beli online untung, MURAH....dah tu FREE pos...hehehee....

xpa la...kali ni CTL leh sabar lg...but if next time jd lg, siap lah depa no....ai SUE u tau....c u kat court hokeyyyyy....hehheheeee

4 comments:

  1. Replies
    1. awat ada ketawa jahat kt blk tu....huhuuuu

      Delete
  2. Hehehe.... awat nama aku naik kat sini

    ReplyDelete
  3. Sebab hang kan saksi hidup utk kejadian ni...:D hέ☺ hέ☺ hέ☺ hέ☺ hέ☺ hέ☺ hέ☺

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Melenggang

terima kasih banyak2 sebab korang sudi melenggang kangkung kat sini....sayang korang...muuuaaahhhhhh....