CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 26, 2012

Hoyeee...Menang Novel dan Tudung Free....

Gumbira rasa dihati, bila CTL menang novel dan tudung free..hepi..hepi..CTL hepi...hepi..hepi..sgt la hepi...hehehheee....rasa macam menang duit satu juta uolssss....ngehhh ngehhh ngehhh...

Patutnya dah ping entry ni selasa lagi, tp terlupa la plak nk kepochi...ahakssss...so, hari ni baru niat nak kepochi tu tertunai yer...hehehe....SEbelum tu, meh jengah dulu contest apa yg CTL joint tu...




Alhamdulillah, first time joint,, terus menang...Nak joint review utk novel sebelum ni x blh, sebab x pernah beli n baca..so, x de point ler nak review kan...Tapi, bila novel Dia Segalanya karya Sha Ibrahim yg wajib direview, apa lagi, cpt2 la CTL perah otak yg guliga ni...hehhee...meh la baca hasil review CTL...



Tp, tenkiu byk2 utk kwn CTL,  puan Nyanti Zli sebab menyedarkan CTL yg x brp nk sedar diri time tu...heheee.....nasib dia tegur kene review dlm 100pp ja...yg CTL dah melalut ke satu kertas kajang hokeyyy...kira ni kes terhutang budi la dgn mokcik Nyanti ni...jgn tergadai body sudaaaa...ahakssss

Dan saat, pemenang diumumkan...CTL tgh berhempas pulas utk sambung tido yer after sahur...sbb time Dubai baru kul 4 pagi lebey tu...hehehee


Apa-apa pun syukur sgt2...sebab dpt jimat belanja utk nk beli novel KN bln Ogos ni...dah le dua2 novel tu best bangatttt....dpt plak tudung raya mahai....berganda-ganda kehepian CTL...aminnnn...

****Pesanan CTL : kpd sesiapa yg minat novel, jgn lupa dptkan novel Ogos KN hokeyyy....best sgt2..nyesal klu korang x beli...beli online lg senang, jimat belanja n jimat masa...

****pissssttttt...pissstttt....g la gugel tudung aizefazieda tu uols...lawa wehhhh...kompom korang bertambah jelita pagi raya nti bila pakai tudung cun tu...heheeee

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Melenggang

terima kasih banyak2 sebab korang sudi melenggang kangkung kat sini....sayang korang...muuuaaahhhhhh....