CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Jom kasi gegarrrrr.....CTL dgn puteri kenit nak melenggang gegar dgn en ben ler..ahakssss


12 comments:

  1. ahaksss....
    hehe .
    p/s: salam prknln :)

    ReplyDelete
  2. SaLaM ZiaRah DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBaNG BeN... Nak KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

    JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  3. hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hyee dropping by :) gegar gegar.


    http://amierazemiesya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  6. KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Nadh kata Its Complicated

    ReplyDelete
  8. hye...same grup 6, no. 63

    http://5185studio.blogspot.com/

    GEGAR!!!

    ReplyDelete
  9. salam kenal...

    gegar dan follow!!!

    www.etiey.com

    ReplyDelete
  10. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

    *Peace Yo! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Melenggang

terima kasih banyak2 sebab korang sudi melenggang kangkung kat sini....sayang korang...muuuaaahhhhhh....